perjantai, 10. joulukuuta 2010

Enemmän selityksiä, vähemmän tekoja

Urakoitsijan kaverit tulivat taas vaihteeksi töihin. Olihan tässä ollut melkein kuukauden tauko. Käsittämätöntä. Taitaa vain olla niin paljon töitä, ettei ihan kiinnosta tehdä tällaista pientaloa valmiiksi saakka. Tämän kuukauden aikana, kun talo on ollut ilman yläpohjan päätykolmioita, niin pohjalla olevan 10 sentin eristeen päälle on tietysti pyryttänyt lunta ja kun kuitenkin olen taloa 20 kW:n rakennuslämmittimellä lämmittänyt, niin se on sinne sulanut. Nyt sitten vaihtoivat reunoilta läpimärkiä eristeitä uusiin. Ei ne sentään ihan välinpitämättömiä ole, mutta olisihan tuon suojauksen voinut tehdä aiemminkin, ettei tarvitsisi uusia eristeitä maksaa.

Ai niin, mutta kun se selityshän oli ollut se, ettei saksinosturi ollut aiemmin mahtunut sinne päätyyn. No, eipä nuo virolaiset näytä sitä vieläkään käyttävän - se on rikki, eli ei se ruosteinen iänvanha romu edes toimi. Turhaa työtä siis kaikki maan tasoitukset ja rikkinäisen peräkärryn retuutukset. Hyvin tuo työ näyttää etenevän tikkailla ja telineilläkin. Aiemmin sanottiin, ettei se ole mahdollista. No nyt sentään taas tehdään, eikä selitellä.

Yläpohjan päätykolmiot tulevat 9 senttiä paksusta uretaanista, joka lopulta rapataan seinän tavoin ylös saakka. Tällä saadaa massiivinen kivitalomainen vaikutelma. Varsinkin tieltä näkymä tulee olemaan todella komea, kun sinne näkyy talon pääty, jossa on vain kolme kapeaa ikkunaa ja sokkeli on vielä yli 3 metriä korkeammalla, kuin tie.

Itselle on iskenyt kunnon flunssa. Alkoi kurkkukivulla suunnilleen samoihin aikoihin kun kärräsin noita takan tarvikkeita sisään. Toivottavasti lähtee kohta pois.

Linkit: urakoitsija Tarik Oy

Lisää kommentti

Täytä alla oleva lomake kommentoidaksesi.