sunnuntai, 26. syyskuuta 2010

Syksyisen metsän ihastelua

Olin siistimässä tämän hetkisen pihapiirin laitamia kaivurin jo keväällä nurin kaatamista pikkupuista. Olisi päässyt paljon helpomalla, jos vain olisi ehtinyt poistaa nuo puut ennen kaivurin käsittelyä. Nyt ne olivat aika lujasti maahan painautuneina.
Samalla vilkuilin orastavan epätoivon vallassa isoja mäntypöllejä yms. materiaalia, joka olisi saatava pilkottua polttopuiksi ja siirrettyä säältä suojaan. Näitä pinoja kun on ympäri tonttia. Mutta ei voi mitään. Töissä on käytävä ja pikkuraksaajan kanssa ei niin vain puutöitä tehdä. Ikään kuin nyt olisin kovin kätevä kirveshommissa muutenkaan. Klapikone paikalle, niin jo alkais sujua ;)

Tuli kuitenkin niin siistiä, kuin olosuhteisiin nähden mahdollista. Hain välissä voimia ja uutta inspiraatiota kiertämällä kameran kanssa tonttiamme. Kyllä syksy on sitten ihana tuoksuineen ja väreineen!

haapa.jpg

kanto.jpg

keskiviikko, 15. syyskuuta 2010

Isoja koneita ja elementtejä

Koska en taaskaan päässyt tontille silloin, kun jotain isoa tapahtuu, tyydyn laittamaan vaan muutaman kuvan ilman sen kummempia kirjoituksia. Sami täydentäköön ja oikaiskoon, jos ehtii :)

Sokkelielementit saapuivat siis tontille 9. päivä. Asennus sujui käsittääkseni ok. Ainoa lisäsäätämistä aiheuttanut seikka oli tontin ajoväylän leveys. Yhdistelmä ei mahtunut kääntymään tontilla kokonaisena, vaan [Read more…]

lauantai, 11. syyskuuta 2010

Polttopuille suoja

Lavoja ja pystyssä olevia puita hyväksikäyttäen syntyi tällainen väliaikainen puusuoja. Eivätpähän ole aivan sateelle alttiina. Nyt kun saisi itse puutkin vielä sinne ;)

puusuoja.jpg