perjantai, 9. joulukuuta 2011

Ostakee pois

Taukoa on kirjoittelussa taas enemmän kuin yksikään blogisponssaaja sallii. Mutta meillä ei olekaan mitään sponssia, joten voidaan olla kirjoittelematta ihan niin paljon kuin haluamme.

On tässä välillä taas tehtykin. Kasvatettu lapsia ja talven alkaessa omaa yritystäkin. Näiden päivätekemisten lisäksi on iltaisin joskus ehtinyt jonkin homman rakennusprojektiinkin tekemään. Marraskuun alussa aloitettu sauna alkaa olemaan viimeistä silausta vailla. Viimeinen silaus on uuden Harvian Classic 220 puukiukaan asennus, joka on kiinni enää vain oikeanlaisesta hormiadapterista. Hormi tulee seinästä 15 asteen kulmassa, joten sellainen kulma tarvitaan hormiputkeen, jotta kiukaan saa asennettua. Ankarakaan Googlettaminen ei ole tuonut lisävalaistusta moisen asian löytymiseen, joten vaikuttaa siltä, että sekin pitää tehdä itse.

Mutta myymisestähän minun pitikin kirjoittaa. Koko rakennusta ei olla myymässä, vaikka joku hätähousu sielläpäässä ehtikin niin luulemaan. Yksi pönttö vain. Tarkoitus oli laittaa molempiin vessoihin samanlaiset Ido Seven D WC-istuimet, hiljaisilla soft-close kansilla, jotta minäkin osaisin ne käytön jälkeen hiljaisesti laskea. isoon vessaan tuo meni juuri niinkuin suunniteltu ja toimii kuin unelma. pikku-wc.jpg Pikkuvessaan tehtiin viime metreillä ennen valua pieni päätös istuimen sijoituksesta ja se sijoitettiinkin poikittain ikkunan viereen. Alunperin suunnitelmissa tuo oli siis pitkittäin ikkunan edessä. Nyt valoa tulee paremmin, tila on harmonisemman näköinen, mutta miinuspuolena tuli tila istuimen edessä. Seven D:llä tilaa jäi yksinkertaisesta liian vähän - Onneksi tuo selvisi minuutin pikasovituksella, joten käyttämättömäksi jäi. Tilalle otettiin 55 millimetriä lyhyempi Trevi ja nyt tuosta mahtuu hyvin nousemaan pois ilman, että pelkää pään osumista seinään.

pontot.jpg WC-istuin on täysin käyttämätön, oman kannen suojamuovitkin ovat koko ajan olleet paikoillaan ja soft-close on ollut koko ajan omassa pahvisuojassaan. Vasemmalla isoon vessaan asennettu istuin ja oikealla myytävä yksilö muoveissaan. On säilytetty koko ajan sisätiloissa, mutta nyt viimeistä tilaa aletaan valmistelemaan ja pitää saada ulos.

Huutakaa niin paljon kuin kehtaatte:

http://www.huuto.net … lose-kansi/201497450
Sulkeutuu 11.12.2011 22:43:09

Lisää kommentti

Täytä alla oleva lomake kommentoidaksesi.