perjantai, 20. marraskuuta 2009

Suunnittelutarveratkaisu myönnetty

Onnen päiviä. Suunnittelutarveratkaisu myönnettiin viime viikolla ja sitten olikin kauppakirjan tekemisen vuoro. Tarkistin vielä useasta paikasta, että rakennuslupaa ei voi evätä sillä perusteella, että rakennuslupaa hakee eri henkilö kuin suunnittelutarveratkaisua, mutta silti varmuuden maksimoimiseksi pyysin saada kirjata kauppakirjaan ehdon, että kauppa purkaantuu, jos rakennuslupaa ei myönnetä. Tämä aiheuttikin kauppaa päsmäröivälle pankkivirkailijalle närästystä ja kauppakirja menikin uusiksi. Jos kerran kauppa on ehdollinen, niin silloin ei kannata koko kauppasummaa maksaa kerralla pois. Meille tämä kävi kyllä, mutta mites myyjä….

Myyjäkin ymmärsi probleeman ja teimme sitten ehdollisen kauppakirjan 2,2 ha määräalasta ja maksoimme siitä 10 % etukäteismaksua.

Nyt osamme ovat vaihtuneet, kun minä aiemmin soittelin myyjän perään ja penäsin, että onko hän saanut papereita sisään kunnalle, ja hän kiemurteli keksien vastauksia, niin nyt myyjä saa alkaa soittelemaan minulle, että missä rakennuslupa viipyy.. Hänhän tietysti haluaa loppurahansa.

Illalla skoolattiin sitten kuohujuomalla.

Lisää kommentti

Täytä alla oleva lomake kommentoidaksesi.