torstai, 12. toukokuuta 2011

Loppusuoralla…

Kuukauden tauko ollut kirjoittelussa ja sehän johtuupi siitä, että muuttopäivä painaa pahasti päälle. Loppusuoralla ollaan monessakin mielessä. Muuttamaan on pakko päästä tässä kuussa, sillä vuokrasoppari päättyy toukokuun viimeisenä. Itse jäin nyt äitiyslomalle seuraamaan masun kasvua ja nauttimaan 2 v 9 kk neidin seurasta - juuri paljon muuhun ei minusta enää olekaan.

Nopeasti vedettynä yhteen lähikuukausien isompia juttuja:
- keittiö tuli Puustellilta juuri luvattuna päivänä ja luvattuun kellonaikaan. Toistaiseksi näyttäisi olevan kaikki osatkin - tosin vasta alakaapit paikallaan.
- kivitasot paikallaan.
- porakaivon vettä käytettiin laboratoriossa mahdollisimman kattavassa testissä ja se todettiin laadultaan hyväksi. Pieni kasvimainen tuoksu, mutta ei onneksi radonia sun muita hankalia vastuksia. Todennäköisesti laitetaan aktiivihiilisuodatin vielä varmuuden vuoksi.
- khh:n kalusteet, vaatekaapit, lattia- ja kattomateriaalit ovat paikalla.

Nyt tarvitsisi vain lisää tunteja vuorokauteen. Tai jostain pitäisi tempaista apumies tai pari. Kosteiden tilojen laatoitukset Sami sai valmiiksi juuri. Saumaus vielä ja sitten voi siirtyä ilmanvaihtokanavien viimeistelyyn ja kytkeä systeemin päälle. Sitten “vaan” kattopaneelia ja lattiaa paikalleen, keittiö loppuun, saunaan lauteita, vesikalusteet paikalleen, valaisimet kattoon… Itse alan olla jo epätoivoinen sivustaseuraaja.

Pari positiivista huomiota: kyitä ei ole vielä näkynyt pihapiirissä, mutta peurat sen sijaan eivät näytäkään säikähtäneen tunkeutumistamme riistapolkujen tuntumaan.
Tällainen näkymä yllätti olohuoneen ikkunasta eilen:

peura.jpg

Lisää kommentti

Täytä alla oleva lomake kommentoidaksesi.