sunnuntai, 10. tammikuuta 2010

Tilasimme keittiön

No näin tuli tehtyä. Joku voisi sanoa hätiköidysti, kun ei aiheesta ollut juurikaan ollut kirjoituksia. Jo vuosi sitten näimme siis Myyrmäen messuilla ovimallin, jonka halusimme. Olimme tällä välin kiertäneet useita keittiötoimittajia, mutta kenelläkään muulla ei ollut lähellekään vastaavaa ovea, kuin näkemämme valkeaksi kuultomaalattu harjattu massiivimänty.

Vaimo siis soitti suunnitteluajan Hyvinkään Puustelliin ja kävimme siellä pyörittelemässä pohjia. Saareke pitää olla, sekä paljon laskutilaa. Puustelli-yrittäjä Peter Lindholmilla oli homma hallussa ja hän suunnitteli meille meidän näköisemme keittiön. Kun vielä Puustellin tarjouskuukausi oli juuri alkanut ja saimme mekanismeista ja kodinkoneista kunnon tarjoukset, niin teimme kaupat. Jälkikäteen voi vielä tehdä muutoksia, jättää osia pois tai ottaa jotain lisää. Kampanjahinnat pysyvät voimassa, eli alennusprosentti on niin sanotusti lukittu, vaikka muutoksia tehtäisiin myöhemminkin.

Toimitusajaksi sovittiin kevät vuonna 2011, eli aika hassua ostaa keittiö noin vuosi etukäteen, mutta nyt on ainakin jotain kiinteää, mihin alkaa vertaamaan sisustuksen muita materiaaleja.

Linkit http://www.puustelli.fi